Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/tmvanzantenbv.nl/httpdocs/_includes/db.inc.php on line 72
T.M. van Zanten b.v. - NIEUWBOUW

Nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten houden wij onder andere rekening met de laatste normen voor de isolatie RC-waarden. Op deze manier bespaart u veel geld op de stookkosten. Verder werken wij uiteraard volgens de richtlijnen van Vebidak en BDA.

De volgende nieuwbouwprojecten zijn voorzien van o.a. dakbedekking: erkers, schuurtjes, garages, aan- en opbouwen, dakkapellen, woning daken, flats, scholen, loodsen, kantoren. En natuurlijk ook hebben wij het zinkwerk verzorgt voor o.a dakkapellen, goten en erkers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat wij voor uw nieuwbouwproject kunnen betekenen leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek, zodat wij u alle opties kunnen voorleggen. En natuurlijk u een passende offerte kunnen aanbieden. Voor een gesprek of offerte kunt u ons contact formulier in vullen of even bellen met een van onze medewerkers.

RECENTE WERKEN

  • Nieuw - Lekkerland, kantoorpand Beyards

    Nieuwbouw kantoorpand van Beyards. Voorzien van dampscherm, isolatie (PIR) en dakbedekking.

CONTACT

T.M. van Zanten b.v.
Van Eesterensingel 217
2951 AP Alblasserdam
Tel. 078 - 691 79 72
Fax 078 - 691 79 72
Mail: